pattern
Onze Passie
"Bakken maakt je blij!"
"Ik groeide op, kijkend naar mijn moeder in de keuken. Amerikanen houden van bakken: taarten, cupcakes, brownies en duizenden verschillende soorten koekjes. Wij spitten constant kookboeken, tijdschriften, blogs en websites uit voor het volgende geweldige recept." antoinettelaughing
Pavanne Veltman, mede oprichtster van Antoinette, kreeg het idee om kwalitatief hoogwaardige bakmixen in Nederland te ontwikkelen. Toen zij in 1996 in Nederland kwam wonen, was zij geschokt over het kleine aanbod bakmixen op de Nederlandse markt. Zij maakte Amerikaanse taarten, cupcakes, koekjes en brownies voor vrienden, voor haar catering bedrijf en restaurants. Deze waren zo geliefd dat ze mixen begon te maken om tijd te besparen.

"Het maakt me blij om voor iedereen te bakken, maar ik wil meer delen. Ik wil dat mensen ervaren hoe trots en tevreden je je kunt voelen als je een heerlijke taart hebt gebakken, dat ouders tijd vrij maken om gezellig met hun kinderen te bakken. Iets wat je zelf met liefde hebt gemaakt, smaakt namelijk altijd beter dan iets wat je bij de bakker hebt gekocht!"

antoinettelaughing
Photo credit: Angelina Padilla Photography
Toen ontmoette zij Brigitte Martens, een gepassioneerd food liefhebber en slimme zakenvrouw. Brigitte deelt Pavanne’s talent en passie voor koken en samen besloten zij Antoinette tot werkelijkheid te maken. Inmiddels hebben zij samen een productlijn Amerikaanse bakmixen ontwikkeld, met gebruik van alleen de beste ingrediënten en zonder het gebruik van kunstmatige kleur- of smaakstoffen. "Omdat je zojuist een bakmix uit een pakje hebt gekocht, betekent dit nog niet dat je taarten en koekjes moeten smaken naar de doos waar ze uit komen!"
Verder vinden zij het erg belangrijk dat iedereen de mixen kan gebruiken, ook kinderen en onervaren bakkers, met iedere keer een heerlijk en prachtig resultaat. "Wij willen geen mixen maken waar ‘alleen water’ bij de kunstmatige ingrediënten wordt toegevoegd. In onze recepten gebruik je verse melk, eieren en boter. Dat, met de beste ingrediënten van onze mixen, maakt het verschil en wij hopen dat iedereen dat met ons eens is!"
© 2012 Antoinette - Alle rechten voorbehouden.   Algemene Voorwaarden    Verzendinformatie    Privacy    Feedback