Onze Filosofie
birthday cake
Photo credit: Angelina Padilla Photography
Wat is er nou lekkerder dan verse, zelf gebakken koekjes? Als kinderen waren wij dol op de zelf gebakken lekkernijen van onze moeders. Het was altijd een feest om thuis te komen. Het lekkers dat ze gebakken had, smaakte niet alleen geweldig, het gaf ons ook het gevoel van liefde; ze had iets speciaals gedaan. Deze traditie willen wij doorgeven.
Met onze hectische programma’s van vandaag, dreigt het zelf bakken van lekkernijen te verdwijnen. Veel mensen kopen kant en klare bakmixen omdat dat snel en makkelijk is. Echter de smaak hiervan komt zelfs niet in de buurt van de originele recepten, ze zitten vol met kunstmatige kleur- en smaakstoffen en bevatten conserveringsmiddelen. Wij weten dat dat anders kan! Daarom gebruiken wij de beste ingrediënten, die wij kunnen vinden voor onze bakmixen, gebruiken wij geen conserveringsmiddelen en kunstmatige toevoegingen en vragen jou alleen verse melk, boter en eieren toe te voegen. Iedereen zal denken dat je uren in de keuken hebt gestaan!
Wij, Brigitte en Pavanne, houden beiden van koken omdat het zo’n geweldige manier is om je liefde en vriendschap te kunnen delen. Natuurlijk, ook wij zijn druk, maar familie en vrienden zijn belangrijk. Jij bent belangrijk! Maak af en toe wat tijd voor jezelf. Verwen jezelf met verse brownies, bak koekjes en drink een kop koffie met je beste vriend(in), bak een taart voor je geliefde of bak cupcakes voor de verjaardag van een van je kinderen. Nog beter, bak samen! Probeer het, wij zijn overtuigd van het verschil!